26 januari 2018

Ett bokpaket har anlänt!


Jag hade ju inte tänkt köpa några nya böcker meeeeeen... de här fanns ju inte på biblioteket. Så en liten beställning blev det! Min förhoppning om att läsa klart Härskarteknik kan ha grusats i och med ankomsten av dessa böcker:

The Little Teashop of Lost and Found - Trisha Ashley
En feelgood-roman om en föräldralös kvinna som gillar bakning och som bestämt sig för att driva ett konditori i en småstad. Självklart kommer det hända både mystiska och konstiga saker, blandade med vänskap och företagsanda. Det låter väl mysigt?

A Court of Mist and Fury - Sarah J. Maas
Del två i serien om Feyre, jag ville verkligen fortsätta efter att ha läst ettan och biblioteket hade inte den här heller. Så en liten beställning kändes befogad. Jag anar ett annorlunda triangeldrama och att det ska stå en stark kvinnofigur i centrum som klarar sig själv. Jag sneglar redan på den och misstänker att jag inte kommer sova så mycket som jag borde i natt. 

Har du läst någon av dem?


8 kommentarer:

 1. Jag har inte läst någon av dem men du kan ju alltid beställa vilka böcker du vill på biblioteket även om inte just ditt bibliotek har dem ;) Men jag vet hur det är när man alltid hittar ursäkter till nya inköp ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det visste jag inte! Jag frågade någon gång och då sa de "vi får se om vi kan köpa in den". Jag ska kolla upp det närmare i framtiden, tack för infon! :)

   Radera
 2. The Little Teashop of Lost and Found låter verkligen mysig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Jag har verkligen höga förhoppningar :)

   Radera
 3. Teashop-boken ligger i min Storytellista.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Hoppas vi båda kommer tycka om den!

   Radera