8 januari 2012

Kommer aldrig mer igen - Hans Koppel

Titel: Kommer aldrig mer igen
Författare: Hans Koppel
Sidantal: 255
Bindning: Pocket
Förlag: Pocketförlaget
Utgiven: 2011
Betyg: 3 av 5

Beskrivning från Adlibris:
"Mike Zetterberg bor med sin hustru Ylva och deras dotter i en villa strax utanför Helsingborg. En fredagskväll kommer inte Ylva hem som väntat efter jobbet. Först tänker Mike att hon tar ett glas vin med sina jobbarkompis men när hon fortfarande inte kommit hem nästa morgon blir Mike förbannad. Hela dagen går utan ett ljud från Ylva och så småningom inser Mike att någonting måste ha hänt henne. När han till slut anmäler sin hustru försvunnen riktas misstankarna snart mot honom själv. Vad ingen vet är att Ylva fortfarande är i livet, och hon befinner sig bara ett stenkast från sitt eget hem."

Min kommentar
Här kommer en bok för alla milleniumfans där ute! Eller i alla fall för de som gillade de mest spännande, dramatiska och äckliga bitarna från filmerna.

Den här boken gillade jag inte så mycket då det var väldigt mycket lidande och elaka inslag. Man mådde nästan lite dåligt medan man läste.
Men för alla de som tyckte att milleniumfilmerna och dess rent av äckliga bitar var bra så kan detta mycket väl vara något för er.
Mycket spänning och lidande som sagt.

Finns hos Adlibris, Bokus och CDON.

1 kommentar:

  1. En vedervärdig bok. Den äcklar mig obeskrivligt. Så sjukt detaljerad. Hans Koppels hjärna är sjuk och att han sätter sina perversa tankar på pränt befrämjar brottsligheten. Fy så vidrigt - jag vill spy. Slängde boken i öppna spisen!!

    SvaraRadera