9 februari 2018

Årets bokrea

"Bokrean är inte vad den har varit" läser jag lite överallt. Och jag vet inte om jag håller med, visst fanns det något fantastiskt över det när jag var yngre som inte längre finns kvar, men det var ju samma med glass och strössel så jag vet inte hur mycket det egentligen säger.

Jag tog en kik in hos de stora aktörerna och kollade lite på utbudet, jag försöker ju (med dålig framgång) att inte handla på mig så mycket fler böcker. Och bokrean gjorde det förvånansvärt enkelt för mig, det fanns inte en enda bok som jag var sugen på. Ska jag köpa så vill jag att det ska vara en bok som jag inte kan få tag i på biblioteket eller en bok som jag kommer vilja behålla av någon specifik anledning. Ingen sådan hittades. Lite sorgligt? Eller mest skönt? Jag lutar åt det senare.
Bjuder på en bild från sommarens besök i Västernorrland!

2 kommentarer:

  1. Jag har förhandsbokat två på bokus som inte kommer finnas i min fysiska butik, men hos adlibris hittade jag inget som egentligen lockade och det var skönt :). Nu blir det bara i fysisk butik om det blir något mer och då blir det nog mest någon klassiker.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du hittade något roligt! :) Jag hoppas på att få läsa mer om det på din blogg sen!

      Radera