9 november 2014

Efter den stora bokrensningen satt det fint med en rejäl bokbeställning

Jag rensade ju ut över 100 böcker för ett tag sedan, sedan kände jag att "Mjo, jag har nog förtjänat en liten bokbeställning efter det här". Helt ologiskt, men vad ska en stackars bokoholic göra när det ramlar in en presentkort i inboxen? Precis. Så, här kommer böckerna:World Without End - Ken Follett
Jag har ännu inte läst något av Follett, men jag har redan börjat samla, det är en av mina fulare ovanor när det gäller böcker. Jag kan börja samla, helt utan anledning... Hur som helst så har jag hört mycket bra om den här och hoppas att jag ska tycka om den!

The Death Cure - Jeffrey Dashner 
The Scorch Trials - Jeffrey Dashner
Del 2 och 3 i Maze runner-serien, jag tyckte om ettan så nu hoppas jag bara att fortsättningen håller uppe stilen och tempot.

Härskarteknik; den fula vägen till makt - Elaine Eksvärd
Maktspelet; konsten att ta kontroll - Henrik Fexeus
I mitt arbete har jag en ledarroll och jag vill veta att jag inte missbrukar den, det var den stora anledningen till att jag köpte Eksvärds bok. Fexeus är en annan författare som jag samlar på, han skriver tankvärda saker och jag hoppas att det här inte är ett undantag.

The new Hunger - Isaac Marion
Warm Bodies - Isaac Morton
Jag har hört hur mycket bra som helst om Warm Bodies, och eftersom jag gillade filmen så körde jag all in: boken bakom filmen samt en prequel som jag hoppas ska vara bra.

The Unbecoming of Mara Dyer - Michelle Hodkin
Också en bok som många verkar ha tokgillat, den slank också med i den senaste beställningen. Hoppas jag kommer tycka om den!

Så, det var det. Men vänta lite nu... Det är ju snart jul. Då får alla bokoholics lov att beställa lite böcker också va? Är inte det nästan obligatoriskt? ;)

14 kommentarer:

 1. Det är ju alltid väldigt svårt att låta bli att beställa nya böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, det är som om de skriker "Köp mig, köp mig!"

   Radera
 2. Klart du var värd en liten beställning ;)

  SvaraRadera
 3. Klart en rensning gör så man förtjänar en beställning! Och vid jul så är det också godkänt att göra en ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, visst är det så! *Filar redan på en ny beställning* ;)

   Radera
 4. Härlig hög med nya böcker :)

  SvaraRadera
 5. Alltid roligt att se andras bokpaket! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan bara hålla med, det dåliga är bara att man blir så sugen på att handla mer själv! ^^

   Radera
 6. Flera trevliga böcker här som jag läst :)

  SvaraRadera
 7. Åh Maze runner 2 och 3 vill jag oxå läsa! :) The new hunger ser jag verkligen framemot recension på :) Åh vad jag oxå är sugen på en bok beställning, måste nog beställa någonting åt mig själv ijulklapp :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer nog läsa the new hunger ganska snart, var så nära att börja på den igår. Men då hade jag inte sovit alls inatt misstänker jag ;) Varför inte? ;)

   Radera