17 januari 2015

Just nu blir det inte så mycket läst, har hittat en ny kärlek

Bildkälla
Jag återvänder till verkligheten snart. Tror jag. Hoppas jag. Försöker begränsa mitt tittande men det är svårt, jag är sen med att hoppa på tåget men nu är jag på!

9 kommentarer:

 1. Jaaaaaa! Välkommen till Doctor Who-världen :D Nu är resten av livet kört :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror dig! Känner mig alldeles grön och oinvigd, men det ska det bli ändring på. Så... Hur snabbt kan jag göra en egen Tardis av min garderob? ;)

   Radera
  2. hihi jag vill sååå ha en Tardis-bokhylla! :D

   Radera
 2. Wohooo!!! :D Doctor Who!!! :D :D :D Jag älskar fortfarande Rose och hon är en av mina favoriter! Doctor #10 gillar jag nog mer än #9, men 9an är bra också! :D aahh!! Så roligt att det är fler än jag som är helt galen i Doctor Who! xD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är inte ensam! Det kändes som jag var den enda som inte sett Doctor Who, så du är definitivt inte ensam :P

   Radera
  2. Jösses, jag är ju helt virrig i mitt skrivande. Förtydligande: Eftersom jag kände mig som om jag var den enda som inte tittade på Doctor Who så tycker jag det verkar vara många där ute som ser på den. Därav konstaterandet att du inte är ensam, det verkar vara många som älskar Doktorn :P
   Slut på förtydligande ;)

   Radera
  3. hahaha :P SM i förvirring här tror jag! ;) haha :D men ja, Doctor Who är väldigt populär :) Önskar att jag hade lyssnat på mina kompisar och sett den för flera år sedan.. men då hade jag iofs inte fått upplevelsen nu :)

   Radera
  4. Jag kan inte hålla med dig mer! På alla punkter ;)

   Radera