29 april 2014

Det trillade ner en bok i brevlådan idag!

Den här lilla godbiten landade i min brevlåda idag! Den låter mycket intressant och jag måste fundera på hur snabbt jag kan klämma in den i läshögen.... Tack Bokfabriken!

Beskrivning från Adlibris:
"Gabriel har det inte lätt. Inte bara att våren är inställd, golfströmmen på väg åt helt fel håll och hans spermier för slöa för att orka göra sitt jobb, han känner dessutom på sig att vackra Cecilia tänker lämna honom. Igen. Cecilia i sin tur tvivlar allt mer på om det var rätt att gå tillbaka till Gabriel. För vad spelar det för roll att han har världens sötaste nackgrop när han ändå inte vill samma sak med livet som hon?

När den karismatiske Antoine gör comeback i Gabriels liv och lockar med en tillvaro i en trakt med ljumma vindar och trehundra soldagar per år, kan inte Gabriel värja sig. Detta är ju precis vad Cecilia och han behöver. Adjö resultatrapporter, övertid och permafrost - Bonjour sol, hav och frihet!

Men att börja ett nytt liv är svårare än Gabriel föreställt sig. Dessutom har Cecilia inte glömt bort vilken hennes hetaste önskan är, och hon tänker se till att den går i uppfyllelse.

Croissants till frukost är en varm och tragikomisk roman om kärlek, biologiska klockor som tickar och livsdrömmar på kollisionskurs."

4 kommentarer:

 1. Ser trevlig ut! Jag har precis läst författarens första bok Solviken. Väldigt trevlig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig, hoppas den här också är bra :)

   Radera
 2. Den fick jag också, den ser väldigt mysig ut men har inte läst vad den handlar om ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja visst gör den? Superbra sommarläsning tror jag :)

   Radera