19 april 2012

Crescendo - Becca Fitzpatrick

Titel: Crescendo
Författare: Becca Fitzpatrick
Serie: Hush Hush #2
Bindning: Pocket
Sidantal: 427
Utgiven: 2011
Förlag: Simon Schuster UK
Betyg: 3 av 5

Beskrivning från Adlibris:
"Nora should know better than to think her life can return to normal after falling in love with a fallen angel. And Nora's life isn't normal - her dad was murdered, and the facts about his death just don't add up. Now Nora's own life is in imminent danger. Are she and Patch strong enough for the battle ahead?"

Min kommentar
Uppföljaren till Fallen ängel, det tog tid för mig att komma fram till att jag nog ville läsa fortsättningen men det kan bero på att jag tyckte att jag kunde lämna karaktärerna där de var i den tidigare boken, de verkade ha det ganska bra.

Crescendo har allt som fallen ängel hade: sexuell spänning, svek, osäkerhet, bråk, kärlek och oväntade vändningar.
Jag är lite kluven vad jag tyckte om boken, jag kunde knappt lägga den ifrån mig (vilket brukar vara en bra sak) men jag kände på mig tidigt vem den "onde" var och det är aldrig bra att kunna lista ut sånt så tidigt i boken.
Dessutom så lämnade boken en med en cliffhanger, så nu är jag ju tvungen att läsa boken som kommer efter den här. Något som jag inte heller gillar, att känna sig tvingad att läsa en fortsättning där det är tveksamt om det kommer att bli så bra.

Men på det hela så var den nog läsvärd. Fast jag kan inte bestämma mig. Det är lite mycket av allt ibland. Hm.. Läs den själva så får ni se vad ni tycker!

Finns hos Adlibris, Bokus och CDON.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar