18 mars 2012

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar - Lucy Dillon

Titel: Ensamma hjärtan och hemlösa hundar
Författare: Lucy Dillon
Originaltitel: Lost dogs and lonely hearts
Sidantal: 453
Bindning: Pocket
Utgiven: 2011
Förlag: Bonnier Pocket
Betyg: 5 av 5

Beskrivning från Adlibris:
"Feel good-roman om kärlek, vänskap och villkorslös lojalitet

Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar.

Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ...

Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv ?

Ensamma hjärtan och hemlösa hundaroch är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän.
"

Min kommentar
Jag har hittat en ny favoritbok, jäklar vad bra den var!

Lucy Dillon har gjort det igen, eller hur ska man säga? Jag började ju med att läsa hennes "Hundar, hus och hjärtats längtan" så man kanske hellre ska säga att detta var en fantastisk start på en lysande karriär? Efter att ha läst hennes senaste så kunde jag ju knappast motstå hennes första.
Jag älskade den. I början tyckte jag att den var seg och att jag inte riktigt fick grepp om saker och ting, men efter det så rullade det på. När jag väl börjat läsa den så kunde jag nästan inte lägga den ifrån mig.

Det är en underbar bok som lämnar mig med en känsla av välbefinnande. Rekommenderas varmt.

Finns hos Adlibris, Bokus och CDON.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar