8 maj 2012

Silence - Becca Fitzpatrick

Titel: Silence
Författare: Becca Fitzpatrick
Serie: Hush Hush #3
Sidantal: 448
Bindning: Kartonnage
Utgiven: 2011
Förlag: Simon Schuster
Betyg: 4,5 av 5

Beskrivning från Adlibris:
"The noise between Patch and Nora has gone. They've overcome the secrets riddled in Patch's dark past, bridged two irreconcilable worlds and faced heart-wrenching tests of betrayal, loyalty and trust...and all for a love that will transcend the boundary between heaven and earth. Armed with nothing but their absolute faith in one another, Patch and Nora enter a desperate fight to stop a villain who holds the power to shatter everything they've worked for - and their love - forever."

Min kommentar
Den tredje  delen i serien om Nora och Patch.
Jag vill börja med att kommentera det första som fångade min uppmärksamhet: omslaget. Vilken vacker och häftig framsida på boken! Där har de gjort ett bra val.

Men tillbaka till innehållet: i den förra boken Crescendo lämnades vi med en cliffhanger, något som tvingade mig att få tag i efterföljaren.
Man får inte reda på svaret på cliffhangern direkt, utan det blir ganska oväntat. Men jag måste säga att jag gillar vändningen och uppskattar att det kom något sådant. Kan ju inte avslöja för mycket, ni måste ju ha något att se fram emot! Men att det är bra, det kan jag berätta.

Stor sträckläsningsvarning! Jag var ganska fångad från de första sidorna och ville inte gärna lägga den ifrån mig när jag väl hade börjat.
Det kan bli lite mycket med alla Nephilim, fallna änglar, ärkeänglar och att det finns flera av varje sort på plats samtidigt ibland. Det kan bli lite svårt att hålla isär allt och alla och samtidigt försöka förstå om de gått in i en säker eller farlig situation.
Småsaker, på det stora hela en mycket bra bok.

Finns hos Adlibris, Bokus och CDON.

3 kommentarer:

  1. Fjärde (och sista?) boken kommer på engelska i höst. Finale tror jag den ska heta.

    SvaraRadera
  2. På författarens hemsida säger hon att den fjärde är den sista boken :)
    Jag gillade sådär ettan och tvåan men denna, trean, var magisk!

    SvaraRadera