19 december 2014

Har jag berättat att jag älskar paket?De här übertjusiga sakerna kommer från Liza som bloggar på I Regnet. Verkligen världens finaste bokmärke med just det citat som jag skrivit som min favorit i hennes tävling. Så otroligt kreativt! Tack!!

Och sen godis också *glädjehoppar*, visste inte att Fazer gjorde en chokladmix med ljus och vit choklad, den var så god att jag bara måste se om jag kan hitta den i affären!

10 kommentarer:

 1. Så fint! Jag ska hämta ut mitt paket från henne i morgon, fick avi om det i går men har inte hunnit än, är så nyfiken!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om ditt är det minsta likt mitt så är jag redan avundsjuk :P

   Radera
 2. Den chokladen har funnits flera år redan:) supergod:) hälsar Finnen här :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har aldrig sett den förut, hoppas verkligen att den finns här med!! :D

   Radera
 3. Åh, Fazers choklad (och deras andra godis) är så gott! :D Måste köpa lite på måndagen för blir verkligen sugen nu. Hoppas du hittar den chokladen där du bor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Älskar Fazer :) Gör det, det är ju trots allt jul ;) Jag ska hålla utkik!

   Radera
 4. Så fint och genomtänkt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Ibland blir jag så inspirerad av människors kreativitet :)

   Radera
 5. Hej! Efter att ha läst din blogg ett tag känns du som en person som gillar bokutmaningar, har jag rätt? Jag och Matilda har en bokbloggsutmaning på vår blogg att göra under julen. Kolla gärna på den http://bokkram.blogspot.se/2014/12/bokkrams-12-days-of-christmas-challenge.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken kul utmaning! Jag kommer tyvärr vara bortrest under hela julen så jag kan inte delta i år :( Men tack för inbjudan!

   Radera