6 juni 2018

Nya böcker i hyllan!

Jag fick tipset av Vargnatts bokhylla att testa Bookdepository, så det gjorde jag. Och är så nöjd! Väntar fortfarande in fler böcker och önskar lite att alla hade kunnat skickas tillsammans istället för var och en för sig. Men men, det är kul att få paket i brevlådan. Det blir lite som födelsedag varje dag ^.^

I To Kill a Kingdom möter vi frasen "every princess must have her prince", men det handlar inte så mycket om kärlek som mord. The Hazel Wood ger oss motsvarigheten till Den Förbjudna Skogen, man bör inte gå dit men måste man så måste man. Då får den som går in där också stå sitt kast. Uprooted är en Beauty and the Beast-retelling, enough said. Simon VS. the Homo Sapiens Agenda handlar om en homosexuell pojke, ni har väl sett trailern för filmen? Den kommer på bio snart och jag tror den kan vara jättebra. Throne of Glass fick komma hem till mig nu, älskar Maas skrivande i serien om Feyre och måste ge henne en chans till.
Har du läst någon utav dem?

I övrigt så går det över förväntan med nattjänstgöringen, det är verkligen roligt! Det går dock ut över läsandet som jag misstänkte. Sånt är livet! Vi hörs när vi hörs helt enkelt :)

4 kommentarer:

 1. Läste precis Simon vs the Homosapiens agenda och den var riktigt härlig och mysig. To kill a kingdom står på min att läsa lista!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Hoppas att vi båda kommer gilla To Kill a Kingdom sen :)

   Radera
 2. Svar
  1. Ledsen för segt svar! Ja, den är jag galet sugen på att ge mig på! :)

   Radera