19 april 2015

Bloggen har fyllt 1 år!


I fredags fyllde bloggen 1 år! Det höll på att gå mig helt förbi, men jag hade lagt in en påminnelse i kalendern som tur var. 
Det blir ingen utlottning i år tyvärr, det har jag inte hunnit anordna. 

Födelsedagen blev så otroligt bra, det landade nämligen ett mycket efterlängtat paket i brevlådan: Vår kokbok Vegan. Som ni kanske ser på bilden så har jag redan börjat lägga in lappar på allt jag vill laga. Jag fick sluta eftersom jag ville laga typ allt... Första intrycket är att det verkar vara en superbra bok med heltäckande information som kan vara nyttig för både den erfarne och den nye veganen. Intressant!

I övrigt så ligger bloggen i träda, jag läser tre böcker samtidigt och en av dem är A Storm of Swords (långsam läsning...). Jag har varit sjuk och bortrest, så fokus just nu ligger på att bli bra igen samt komma in i normala rutiner.

Ett år med min nya blogg har gått så fort, helt otroligt. Jag är fortfarande förvånad över att det finns människor som är intresserade av vad jag skriver. Jag trodde aldrig att jag skulle komma i kontakt med så många fina personer och få så många fina kommentarer. Tack för att ni finns!

8 kommentarer:

  1. åh så roligt ! grattis ! som en liten födelsedagspresent (hehe) har jag taggat dig här ifall du vill svara på ett par frågor som jag ställt :) längst ner i inlägget hittar du frågorna, så behöver du inte läsa hela inlägget för att hitta rätt :)
    http://iregnet.blogspot.fi/2015/04/liebster-award-historiens-langsta.html

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt :) Grattis!! :)

    SvaraRadera